Субота, 20.04.2024, 17:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 3 » Читай і перемагай!!!
08:26
Читай і перемагай!!!

                               

28 квітня 2017 року в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка відбувся обласний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія». Цього року взяли участь 39 найкращих читачів з різних куточків області.

                                 

                                 

Учасників та гостей «Книгоманії» привітала директор департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації Валентина Григорівна Животовська. Після чого розпочалася боротьба за звання «Суперчитач області». Кожен учасник представляв свою улюблену книгу та намагався переконати ровесників і журі, що саме ця книга найцікавіша, і що її необхідно обов’язково прочитати.

                                   

                                   

                                   

                                   

Крім представлення своєї улюбленої книжки, юні учасники конкурсу продемонстрували ерудицію в різних конкурсних завданнях, зокрема, у письмовій анкеті «Кращий знавець літератури», літературних запитаннях на знання української класики та відеовікторині «Гонка за лідером». Отже, це дійсно було творче змагання найкращих читачів, в якому важко було визначити переможців. Але конкурс залишається конкурсом, і цього разу фортуна посміхнулася долинчанам. Суперчитачами стали шестикласниця Олена Сліпченко – читачка Долинської районної бібліотеки для дітей та читач-семикласник Данило Ільічов Лаврівської сільської бібліотеки.

                                     

                                 

Головною нагородою для них буде поїздка до Львова, де 1 – 3 червня 2017 року відбудеться Фестиваль дитячого читання «Книгоманія». Вітаємо Олену і Данила з перемогою!

Переглядів: 466 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]