П`ятниця, 29.03.2024, 15:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 12 » Час і досі не загоїв рани...
15:57
Час і досі не загоїв рани...
[c]



Двадцять п’ять років минуло з тих пір, коли колишній Радянських Союз вийшов із несправедливої та невиправданої афганської війни. Та скільки б не минуло років, не зітруться із пам’яті імена воїнів-героїв. За кожним – свій життєвий подвиг, своя доля.
12 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, читацьку аудиторію учнів 8-х класів Долинської ЗШ I -III ступенів №2 зібрала година спогад „Час і досі не загоїв рани...”
Ведучі заходу Валерія Охріменко та Валерія Андрієнко розповіли присутнім про страшні наслідки тієї неоголошеної війни.
На захід були запрошені воїни-інтернаціоналісти, які пройшли небезпечними дорогами афганської війни, виконуючи свій військовий обов’язок заступник голови Долинської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Олександр Назаренко та воїн – інтернаціоналіст Віктор Василів. Виступаючі змогли донести до слухачів все те, що особисто побачили і відчули у ті жахливі роки, коли воювали у чужій країні. Запрошені гості - це живі свідки воєнних подій в Афганістані, люди, які служать прикладом тим школярам, які є майбутнім нашої країни.
Бої закінчилися. Афганська війна в пам’яті людства буде жити ще довго, тому що її історія написана кров’ю солдатів, слізьми матерів. Ми поділяємо весь біль із тими, хто втратив на цій війні своїх близьких і віддаємо шану всім учасникам тих подій.
[/c][/b]
Переглядів: 605 | Додав: premier123 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]