П`ятниця, 19.04.2024, 19:37
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 14 » Була у їхньому житті війна
09:36
Була у їхньому житті війна

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-та річниця виведення військ з Афганістану.

До цієї дати у Комунальному закладі “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради”відбулася зустріч - спомин “Була у їхньому житті війна”.

На пам’ятну зустріч до закладу завітали воїн-афганець, член Долинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану- Анатолій Музика, учні 8-А класу (класний керівник Гуржій М. В.) КЗ “Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів №4 Долинської районної ради”.

Ведуча заходу, Сліпченко Олена,розповіла одноліткам історичні факти про афганську війну, та згадала наших земляків, які загинули виконуючи свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані.

Своїми спогадами про пережите серед гарячих пісків Афгану поділився Анатолій Володимирович. Він ще раз наголосив про ціну справжньої чоловічої дружби, ціну взаємовиручки і взаємопідтримки, а також побажав усім міцного здоров’я та миру.

Читачі ознайомилисяз масштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, переглянули документальний відео фрагмент “День історії” та хвилиною мовчання віддали шану загиблим солдатам нашої Батьківщини.

Напередодні 30-ї річниці виведення військ з Афганістану, в бібліотеці для користувачів оформлено інформаційний дайджест “Згадай, Афганістан, синівполеглихУкраїни“.

 

Переглядів: 308 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]