Середа, 24.04.2024, 01:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Бібліотека дитячих мрій
21:44
Бібліотека дитячих мрій

На виконання наказу директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації від 11 вересня 2013 року №347 „Про проведення обласної акції „Бібліотека дитячих мрій”, відповідно до плану роботи районної бібліотеки для дітей на 2013 рік та з метою формування позитивного іміджу бібліотеки як центру інтелектуально -творчого розвитку юних користувачів та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек Долинська районна бібліотека для дітей в рамках обласної акції „Бібліотека дитячих мрій” провела комплекс заходів з 16 по 30 вересня 2013 року.
На реалізацію соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, які стосуються дітей у програмі „Діти – майбутнє України” значну увагу приділено інтелектуальному розвитку користувачів, дитячих талантів та їх дозвіллю, забезпеченню охоплення різними формами позашкільної освіти усіх дітей, незалежно від місця проживання під час обласної акції „Бібліотека дитячих мрій” працівниками районної бібліотеки для дітей організовувалися пізнавально ігровий колаж „Бібліотека твоєї мрії”, виставка – експозиція „Реліквії нашої бібліотеки”, інтернет-мандрівка „Казкові лабіринти”, літературна гра „Книжкові лабіринти”, віртуальна екскурсія по бібліотеках України, гра - мандрівка „Віртуальна бібліотека: адреса відома”, літературний лабіринт „Серце віддане дітям”.
Велика кількість користувачів відгукнулась на цю акцію і з задоволенням та щирим завзяттям взяли участь у всіх конкурсах.
Яскравим і запам’ятовуючим фіналом для читачів міських шкіл став флеш - моб „Цей дивовижний світ – бібліотека”, який проходив з метою підтримки читання під гаслом „Читати – це круто!”, „Час читати, час знати!”, „Читай і будь успішним!”. На згадку читачі отримали від казкових героїв закладку – рекламу про бібліотеку.
У користувачів бібліотеки азарту побільшало під час проведення бібліоефіру „Читайте, насолоджуйтесь”, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Разом із „радіослухачами” бібліотекар Тамара Нефьодова спробувала скласти сучасну бібліотеку для 5-8 класів з книг, які дійсно варто прочитати. Читачі вважають, що саме повз книги таких авторів як: Ірен Роздобудько, Леся Вороніна, Даніель Дефо, Марина Павленко, Всеволод Нестайко, серії „Життя видатних дітей” не можна пройти у своєму житті.











Переглядів: 727 | Додав: premier123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]