П`ятниця, 26.04.2024, 05:44
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 14 » Бібліотека + читач = любов
16:13
Бібліотека + читач = любов
[c]
Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина.
Це найромантичніше свято, коли всі освідчуються один одному в любові і дарують валентинки своїм коханим, друзям, колегам по роботі та просто одиноким людям.

Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став уже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Протягом усього святкового дня і у нашій бібліотеці панувала романтична атмосфера. Звучала весела музика, бібліотека була прикрашена валентинками, повітряними кульками у вигляді серця. Для дошкільників та учнів 1-4 класів проведено бібліошоу „Бібліотека + читач = любов”.

Справжнє задоволення дітям подарувала бібліотекар Лариса Бешевець. Вона провела майстер - клас з виготовлення яскравих валентинок, які є прикметою цього свята. Діти із захватом поринули у справжню творчу обстановку і мали чудову нагоду власноруч виготовити та подарувати своїм найближчим людям з любов’ю виготовлені сувеніри. Частину з них діти із вдячністю за змістовний захід подарували і бібліотекарям.

По завершенню заходу сталося диво. Від любові дітей до бібліотеки, книг та до нас, працівників, розквітло дерево кохання, яке було уквітчане валентинками зі щирими вітаннями від працівників бібліотеки.

Такі зустрічі будуть проходити у бібліотеці і надалі, адже вони допомагають осмислити цінність щирих людських стосунків, розвити естетичні смаки, виховати почуття ніжності і вірності в коханні.

Переглядів: 627 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]