Середа, 24.04.2024, 03:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 15 » Бібліотек@ - діалог
14:47
Бібліотек@ - діалог

У Комунальному закладі “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” відбулася зустріч у форматі чат - шоу “Бібліотек@ - діалог” .

 Епіцентром спілкування був голова Долинської районної державної адміністрації, Омельченко Сергій Петрович.

– діти сільських бібліотек Долинщини із нетерпінням чекали зустрічі з очільником району. Сергій Петрович виявився неймовірно цікавим співрозмовником, тому між ним та дітьми відбувся живий і цікавий діалог.

У ході спілкування у режимі «питання - відповідь» діти отримали детальні та відверті відповіді на всі свої запитання. Серед питань були як традиційні (про сім'ю, особисте життя, захоплення), так і несподівані (уявіть собі, Ви опинились на безлюдному острові, і можете взяти одну людину зі своєї сім’ї, кого б Ви взяли із собою?, з ким із відомих людей Ви хотіли би поспілкуватися особисто і на які теми?, які цілі ставите перед собою як керівник району?), і навіть провокаційні (чи стосується Вас прислів’я “робота не вовк- у ліс не втече”?, чи чесно і щиро Ви відповідали на запитання учасників?). Юні співрозмовники по дитячому вразили гостя своєю небайдужістю до соціальних проблем сьогодення. Їх хвилює Інтернет у бібліотеках, скорочення шкіл у районі та їх ремонт, покриття доріг та інше. Кілька разів відповіді гостя супроводжувалися оплесками.

У фіналі Сергій Петрович відзначив саме оригінальне питання Сергія Половинкіна - читача Варварівської сільської бібліотеки, подякував дітям за їх активність, цікавість та побажав рости здоровими, щирими, відкритими, триматися один за одного і бути впевненими у власних силах.

Протягом усього заходу ведуча Єлизавета Сербенюк підтримувала дружню, теплу атмосферу, де всі учасники відчували себе комфортно.
Чат - шоу “Бібліотек@ - діалог” показало надзвичайне значення і корисність такої форми спілкування з юними користувачами.

 

 

Переглядів: 441 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]