Четвер, 28.03.2024, 18:07
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Липень » 28
В житті людини є кілька дуже важливих речей – це рідні, друзі, кохані. А ще є рідна країна, де їй належить жити, у чию долю та розвиток робити свій внесок.
Щодня ми пізнаємо для себе свою країну: вивчаємо історію, знайомимося із звичаями, традиціями, обрядами, милуємося наймальовничішими куточками й усвідомлюємо,що вона в нас одна – єдина, як ненька і мріємо про її майбутнє… Якою буде наша Україна? Цікаво, а про яку країну мріють наші діти?
У березні поточного року Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» та Національною бібліотекою України для дітей (м. Київ) був оголошений конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», присвячений 25-й річниці незалежності України, в якому взяли користувачі - діти нашого району.
Обласне журі визначило переможців Конкурсу у вікових категоріях та кожній номінації, роботи яких направлені до головного оргкомітету Національної бібліотеки України для дітей. Серед переможців Конкурсу на обласному рівні ... Читати далі »
Переглядів: 546 | Додав: premier123 | Дата: 28.07.2016 | Коментарі (0)

Районна бібліотека для дітей вдячна всім дітям - авторам робіт, які взяли участь у конкурсі, вітає переможців і пропонує ознайомитися з їхніми творами.
Серед переможців Конкурсу на обласному рівні стали і наші користувачі:
у віковій категорії 10-12 років: прозові твори - Федоров Олександр, «Мрії про Україну», учень Долинської ЗШ I-III ст. №2 ім. А.С.Макаренка м. Долинська, активний користувач районної бібліотеки для дітей.
У віковій категорії 13-16 років: поетичні твори - Анісімова Катерина, «Мрії про Україну», учениця Маловодянської школи I-III ст.с Маловодяне, активна учасниця масових заходів Маловодянської сільської бібліотеки. ... Читати далі »
Переглядів: 800 | Додав: premier123 | Дата: 28.07.2016 | Коментарі (0)